Qui som?

Som l’Agrupament Escolta Roland Philipps, una entitat que des del 1953 educa en el lleure a infants i joves de 6 a 18 anys. L’Agrupament té com a objectiu formar persones actives, compromeses, democràtiques, participatives, lliures i ciutadanes del món mitjançant la metodologia escolta.
Ens dividim per unitats, segons la nostra edat i el cau és el nostre lloc de trobada on ens apleguem els infants, joves i caps cada dissabte a la tarda per fer activitats i/o preparar projectes. És un espai de llibertat, d’expressió i d’iniciatives on viure l’escoltisme jugant, aprenent i convivint tots junts.

Què fem?

Jocs, rutes, activitats, sortides i campaments són el que ens caracteritza. Tot això possibilita l’aprenentatge d’una manera dinàmica i divertida. La participació activa dels minyons, així com les seves opinions i propostes, són la base de la tasca que duem a terme.
Sortides: Excursions de cap de setmana on anem de ruta a la muntanya i/o acampem en contacte amb la natura.

Campaments: Sortides de varis dies, on gaudim de la convivència amb els altres en l’ambient natural.

  • Campaments de Primavera: Sortides de 5 dies a Setmana Santa
  • Campaments d’Estiu: Sortides de 10-12 dies a l’estiu, el moment més esperat de l’any!

Com ho fem?

Ho fem mitjançant l’escoltisme. L’escoltisme és un moviment juvenil d’àmbit mundial que treballa pel desenvolupament integral dels joves a través de l’educació en el lleure basada en l’exploració de l’entorn, el servei als altres i la consecució de fites en equip (empreses).

Cau?

El cau es lloc on ens trobem els dissabtes de 4’30 a 7’30 tots i totes junts per participar en activitats i jocs.

lagruapment11

On som?

Estem situats al Casal de Barri ‘El Cardener’ del barri de Gràcia, una instal·lació de quasi 1000m2 i 4 plantes, situat al carrer Cardener nº 45, entre Travessera de Dalt i Escorial.


Veure el mapa més gran