Són els grups pels quals ens dividim segons l’edat, i cada una d’elles constitueixen les etapes on cadascú es desenvolupa, comparteix i aprèn amb el seu grup d’iguals.

Castors

Som els mes petits de l’Agrupament, tenim entre 6 i 8 anys i al cau ens passem el dia jugant, aprenent i descobrint.
Aquí vivim les nostres primeres experiències a la natura, quan anem d’excursió i de campaments. Els nostres caps ens ensenyen a ser ordenats, nets i a compartir les nostres coses amb els altres.

Llops

Els llops tenim entre 9 i 11 anys, som entusiastes, creatius i ens encanta jugar i deixar lliure la nostra imaginació. Al cau aprenem la importància de col·laborar amb els nostres companys, de ser útils i aprenem valors que ens ajudaran a desenvolupar la nostra personalitat i ens serviran tota la vida.

Raiers

Som nois i noies entre 12 i 14 anys i l’aventura és la nostra passió. Ens encanten els reptes i treballar en equip per aconseguir els nostres propòsits. Al cau desenvolupem el nostre caràcter i enriquim la nostra personalitat mentre deixem lliures les nostres inquietuds aprenent, jugant i treballant.

Pioners

Nosaltres som els adolescents, tenim entre 15 i 17 anys i les nostres ambicions ens porten a idear i dur a terme projectes on hi col·laborem tots activament, sota el lema del compromís. Som els protagonistes de la unitat i ajudats pels nostres caps aprenem a ser autònoms, independents i responsables.

Róvers

Som jovenets majors d’edat, entre 18 i 20 anys. Nosaltres mateixos ens autogestionem els nostres projectes supervisats sempre pel nostre cap. Estem disposats a fer servei sempre que calgui, mentre ens formem per assumir el gran repte de ser caps en un futur proper.

Caps

Som joves voluntaris, que impulsats per la nostra passió pels nens, duem a terme una tasca educativa en el temps de lleure; a través de jocs, activitats i treballs intentem inculcar valors dins el marc de l’escoltisme català.
Ens formem contínuament per assumir les responsabilitats a les que hem de fer front. A més de ser educadors, ens enriquim com a persones cada dia amb les experiències viscudes amb els nens, i és això el que ens motiva per a seguir sempre endavant.